Nieuws

Nederland geeft licht

Nederland geeft licht

Onder die noemer houdt KWF Kankerbestrijding momenteel een lampionnenactie. Het hoogtepunt vindt komende zondag plaats. In attractiepark Madurodam in Den Haaf wordt dan een hart met lampionnen verlicht. SBS6 wijdt er een live uitzending aan.

Lees meer
Movember

Movember

De organisatie van Movember vraagt mannen hun snor te laten staan en zo aandacht te vragen en fondsen te werven voor het goede doel. Met de opbrengst worden verschillende onderzoeken gefinancierd.

Lees meer
Jaarlijkse bijscholing

Jaarlijkse bijscholing

Woensdag 4 november was de jaarlijkse bijscholing voor FyNeOn-fysiotherapeuten.

Gezien de maatregelen rondom het Covid virus is deze scholing in zijn geheel online aangeboden en door een groot deel van de aangesloten fysiotherapeuten gevolgd.

Lees meer
Coronakanker

Coronakanker

De diagnose borst- en darmkanker is dit voorjaar drieduizend keer minder gesteld dan normaal. Een van de oorzaken is het tijdelijk stopzetten van de bevolkingsonderzoeken door de coronacrisis.

Het fors lagere aantal diagnoses komt ook door uitgesteld huisartsenbezoek en late doorverwijzing naar het ziekenhuis.

Lees meer
Mobiele app tegen vermoeidheid

Mobiele app tegen vermoeidheid

Het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen) heeft een onderzoek gedaan onder 800 (ex)kanker patiënten in de VS,Canada, Australië en Engeland die allemaal klachten van ernstige vermoeidheid hadden. Uit dit onderzoek blijkt dat een mobiele app helpt om vermoeidheidsklachten te verminderen.

Lees meer

Vind uw fysiotherapeut in de buurt

      Meer informatie

      Samen werken aan een gezond herstel

      Designed by YA! Media | www.ya-media.nl | © 2020